28/11/2006

Έπαινοι!!!

 Είπα να μην ποστάρω κάτι λόγω κούρασης αλλά .....




ΝΑ ΜΟΥ ΖΗΣΕΙΣ ΛΥΡΑ ΜΟΥ !!!!!!!!!!!!


:-))))))))))))))))))



Κύριοι εσείς ξέρετε τον Λύρα? Οι κυρίες σίγουρα! Κι εγώ δεν τον ήξερα μέχρι πρότινος. Έλα όμως που τον έμαθα! Λύρας κύριοι ίσον Φουστάνος, το ίδιο πράγμα δλδ. Όχι ένα και το αυτό, ε? Μην μπερδευόμαστε! :-)
Εδώ και καιρό είχαμε με το αμόρε μια συζήτηση, για την πιθανή διορθωτική κίνηση μέρους του σώματος (γυναίκες...). Εγώ έσκιζα τα ιμάτιά μου ότι δεν χρειάζεται, είναι υπέροχο, μην είσαι χαζή, άμα κάνεις αυτό κι εκείνο θα στρώσει, 
άστο σε καμιά 10ετία κτλ
Τίποτα αυτή, τρωγώταν με τα ρούχα της και με τον εαυτό της...

Ώσπου σήμερα ήρθε η δικαίωσης, αγαπητοί μου φίλοι! Ελέω δουλειάς της, έπρεπε να επισκεφτεί το ιατρείο του (τι ιατρείο δλδ...χρυσορυχείο λέγεται αυτό!). Δράττωντας την ευκαιρία τον ρώτησε την γνώμη του...Και η ατάκα του Θεού : "Αν κάποιος σου πει να τ'αλλάξεις, είναι αδερφή" !!!!!!!!!!!! "Και άμα κάνεις αυτό κι εκείνο και τ'άλλο θα στρώσει...", δλδ ΟΤΙ ακριβώς είχε μαλλιάσει η γλωσσάρα μου να λέει τόσο καιρό!!!

Ε, είναι να μην του δώσεις επαίνους του ανθρώπου?????? Τέτοιο φωτεινό χαμόγελο πρόσφερε στο αμόρε, το λιγότερο που μπορώ να κάνω είναι να του αφιερώσω αυτό το τοστάκι!!!

Και πάλι ΕΥΓΕ (μας, χιχιχιχι)


17/11/2006

Δημόσια Συγγνώμη

 Σαν σωστός συγγραφεύς (αναμεταδίδων νέα δλδ!), οφείλω να ζητήσω συγγνώμην από το ανα-γνωστικόν κοινόν μου δια την παραπληροφόρησην ταύτην.

Με την σύμφωνη και ενδελεχή έρευνα της Μικράς μου, επανορθώνω(ν) (για να θυμομαστε και την ημέρα, ε?) :

"Η Παγκόσμια Ημέρα Μπριζόλας και Πεολειχίας ξεκίνησε το 2002, με πρωτοβουλία του ραδιοφωνικού παραγωγού Τομ Μπέρτσι του σταθμού 103.7FNX, που εδρεύει στο Ρόουντ Άιλαντ των ΗΠΑ και γνωρίζει διάδοση μέσω Ιντερνετ.


Είναι η ανδρική εκδοχή της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου και γιορτάζεται στις 14 Μαρτίου, ακριβώς ένα μήνα μετά την επέτειο του Αγίου. Την πρωτοβουλία, την ημέρα αυτή, έχει το θήλυ. Στην αρχή προσφέρει στον καλό της μια καλοψημένη μπριζόλα και στη συνέχεια την υπέρτατη ηδονή."

Τάδε έφη ο ποιητής!

Άσχετο : ορισμένοι-ορισμένοι καλά θα κάνουνε να μην δίνουν τέτοιες ευχές και κατάρες γιατί είμαστε και Σαββατογεννημένοι!  (χρονοκαθυστερημένα αλλά μνήμη ελέφα!:-) ).


ΧαΧαΧα !!!

Γαμήθηκα να τοστάρω σήμερα !!!!!

Ότι δεν έχω βάλει σχεδόν 2 μήνες, τώρα το έβαλα !!!

Χιχιχιχιχι! 

Ευγενικές Χορηγίες παρτ τού !

Δι ριτερν! :-)










 

Ιατρικές Ιστορίες

Χτες ήμουν σ'ένα μεγάλο νοσοκομείο, ας το πούμε "Χ". 
Κάθισα να μιλήσω με τον γιατρό ο οποίος είναι νεαρός και ειδικευόμενος και ορεξάτος για κουβέντα. Μου είπε λοιπόν ότι πήγε ο Υπουργός Υγείας και "διέταξε" τον διοικητή να φρεσκάρει το νοσοκομείο, να το ανακαινίσει έστω και σαν "βιτρίνα", μια που το "Χ" βγάζει πολλα λεφτά.

Η επόμενη κίνηση του διοικητή ήταν να περάσει από τις κλινικές και να ζητήσει από τους διευθυντές να βρουν χορηγούς (σ.σ. φαρμακευτικές εταιρείες) να δώσουν τον οβολό τους!!!

Και ερωτώ: πόσο θεμιτό είναι αυτό, να είναι ολόκληρο νοσοκομείο έρμαιο των διαθέσεων των εκάστοτε φαρμακευτικών εταιρειών και από την άλλη να διαπομπεύονται γιατροί της επαρχίας επειδή κάποιος ιατρικός επισκέπτης τους πήγε 2 κιβώτια ... νερό ?????

(σ.σ. η πληροφορία είναι με κάθε επιφύλαξη για την αλήθεια των λόγων της).


Και κάτι πρωινό. Εμβολιάστηκαν παιδάκια με το εμβόλιο της φυματίωσης αντί γι'αυτό του Μαντού! Όταν ρωτήθηκε επίμονα ο διοικητής του Νοσοκομείου της εκεί περιφέρειας να δώσει κάποιες εξηγήσεις ή γνώμη, απαντούσε "θα γίνει σύσκεψη και θα σας διαβάσουμε την απόφαση" , σαν ρομποτάκι... Που οδηγούμαστε Θεέ μου!!!
 

Εμδιαφέρον! :-)

Το ξέρατε ότι σήμερα είναι η Παγκόσμια Ημέρα της ... Πεολειχίας ???

Εγώ όχι αλλά πολύ το χάρηκα!

Καιρός ήταν να τιμηθούν τόσες χιλιάδες εργατο-ώρες γονοκλισίας και άσκησης!

Τόσες παγκόσμιες ημέρες γιορτάζουμε, γιατί όχι κι αυτήν?

Πάντως τώρα θα ψάξω και για την αντίστοιχη της Αιδιολειχίας!
:-) 

Ευγενικές χορηγίες ! *

Ελληνάρες Σπίκινγκ Λάικ Δέιρ Μπαντ Γουέδερ ! 











*Θανκ γιου Πιθηκολόγε-Ψαχνολόγε.

13/11/2006

Γιατί δεν έχω λόγια...

Lady, Im your knight in shining armor and I love you

You have made me what I am and I am yours

My love, theres so many ways I want to say I love you

Let me hold you in my arms forever more



You have gone and made me such a fool

Im so lost in your love

And oh, we belong together

Wont you believe in my song?



Lady, for so many years I thought Id never find you

You have come into my life and made me whole

Forever let me wake to see you each and every morning

Let me hear you whisper softly in my ear



In my eyes I see no one else but you

Theres no other love like our love

And yes, oh yes, Ill always want you near me

Ive waited for you for so long



Lady, your loves the only love I need

And beside me is where I want you to be

cause, my love, theres somethin I want you to know

Youre the love of my life, youre my lady!




 (Kenny Rogers)

06/11/2006

ΓΟΥΟΥΟΥΟΥΔ ΜΟΟΟΟΡΝΙΙΙΓΚ!!!!!!!

 ΚΑΛΗΗΗΗΗΗΗ ΑΡΧΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΜΩΡΟΟΟΟΟΟΟ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ !!!!!!!!!!!!!

:-))))))))))))))))))))))))))

ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΕΕΕΕΕΕΛΛΛΕΙΕΙΕΙΕΙΕΙΑΑΑΑΑΑΑ !!!!!!!!

ΜΑΑΑΑΑΑΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!!!!!!!!

02/11/2006

Τα παιδιά (???) των φαναριών

(όπου παιδιά βλέπε Πακιστανο-Ινδούς ενήλικες)

Είναι πολύ εκνευριστικό -για μένα τουλάχιστον- να σταματάω στις διασταυρώσεις (...όταν...Μωρό μου μην ακους εσύ!:-) ) και σε κάθε φανάρι να βρίσκεται κι ένας αλλοδαπός των συγκεκριμένων χωρών. Άλλοτε πουλάνε χαρτομάντιλα, άλλοτε αρωματικά αυτοκινήτου κι άλλοτε πλέουν τα τζάμια. Το τελευταίο δεν με πειράζει και τόσο, έχοντας χαλασμένους υαλοκαθαριστήρες μου χρειάζεται που και που.

Αυτό που μ'εκνευρίζει είναι η επιμονή τους ακόμα κι αν λες όχι! Μου έτυχε μια φορά, μ'εκείνο το ηλίθιο χαμόγελο προσποιητής ευγένειας, παρ'όλο που επέμενα λεκτικά και νοηματικά "ΟΧΙ" -ούτε ο Μεταξάς να ήμουνα- αυτός μου τα καθάρισε ... Ευτυχώς για 'κείνον είχα δίπλα μου την Μικρή μου -και την Λευκούλα- που με συγκράτησε.

Ένα άλλο παράδειγμα ήταν στην Υμηττού. Μπροστά μου μια Μερτσέντες με κυρία οδηγό, ίδια κίνηση άρνησης-καθαρισμού με το ως άνω παράδειγμα, το φανάρι ανάβει πράσινο, κορναρίσματα-χαμός, ο "καθαριστής" ατάραχος και τελειώνει στο πορτοκαλί προς κόκκινο. Η κυρία ξεκινάει -χωρίς να δώσει, σωστά, τίποτα- κι εκείνος εν κινήσει της ξαναλερώνει τα τζάμια!!!

Δεν ξέρω πως θα αντιδρούσατε εσείς αλλά εγώ θα κατέβαινα να του σπάσω το ξύλο στο κεφάλι...για να μην πω τίποτα άλλο και θεωρηθώ βάρβαρος!

Να τα χιλιάσουμε βρε!

Στην πρωινή ενημέρωση του ραδιοφώνου (πάντα Θαναηλάκης-Τσαμόπουλος) έμαθα ότι χτες έσπασε το φράγμα των 100.000.000 ιστ(ι)οσελίδων στο Διαδίκτυο !!!

Αν αναλογιστείς ότι το 60% (προσωπική εκτίμηση) είναι τσοντο-πηδουλο-γαμησο-γνωριμιο-σάιτς, τότε πάμε πολύ καλά ! :-)))

Άντε και 200άρηδες!