28/06/2012

Η καλύτερη προετοιμασία για το γραφείο ;)

Κοιμάσαι το βράδυ σχετικά νωρίς...

Ξυπνάς από άγνωστη αιτία επίσης σχετικά νωρίς, πριν χτυπήσει το ξυπνητήρι...

Νιώθεις όμως πολύ ξεκούραστος και φρέσκος...

Κάνεις έρωτα με την γυναίκα σου/γκόμενά σου/φίλη σου...

Αν κοιμάται, θα ξυπνήσει με χαμόγελο...

Κάνεις τον καφέ σου...

Αράζεις στο μπαλκόνι σου και καπνίζεις 2-3 τσιγαράκια αγναντεύοντας την θάλασσα...

Μπαίνεις να κάνεις ένα δροσερό ντουζ να τονωθεί το κορμί σου και να απο-ξυπνήσουν οι αισθήσεις σου...

Ντύνεσαι, ετοιμάζεσαι και φεύγεις για την δουλειά (αφού προηγουμένως έχεις πάρει το πιο γλυκό φιλί του κόσμου από το παιδί σου :) )...

.....................................................................

Ναι...δεν υπάρχει καλύτερη προετοιμασία για μια δύσκολη μέρα στο γραφείο! :)

27/06/2012

Κάνοντας έρωτα με τα χρώματα



Τα ρούχα που φοράμε, τα έπιπλα που διαλέγουμε για το σπίτι μας ή το αυτοκίνητό μας, φανερώνουν το χαρακτήρα μας, άρα και κάποια στοιχεία της σεξουαλικότητά μας. Το κλειδί, όμως, σ’ αυτήν την περίπτωση, είναι τα χρώματα που προτιμάμε.
Όταν κοιτάξτε στα ρούχα σας ή στις αποχρώσεις που κυριαρχούν στο σπίτι σας, θα αντιληφτείτε, ότι -συνειδητά ή ασυνείδητα- επιλέγετε μια συγκεκριμένη
γκάμα χρωμάτων. Ένα όμως χρώμα εμφανίζεται πιο έντονα και συχνά επάνω σας ή στους ζωτικούς σας χώρους. Eίναι το κυρίαρχο χρώμα και αυτό είναι το σεξουαλικό σας χρώμα.
Κάθε απόχρωση προδιαθέτει και για τις τάσεις που έχετε στην σεξουαλική σας ζωή. Το κάθε χρώμα, έχει τη δική του σημειολογία. Ας δούμε, λοιπόν, τη σημασία των χρωμάτων και μέσα απ’ αυτό να γνωρίσουμε τη δική μας σεξουαλικότητα, αλλά κι αυτή των ανθρώπων γύρω μας.

ΚΟΚΚΙΝΟ

Είναι το χρώμα του πάθους και το αγαπούν κυρίως όσοι κρύβουν μέσα τους έντονο ερωτισμό. Οι άνθρωποι που τους αρέσει το κόκκινο μοιάζουν με μια τίγρη που είναι κλεισμένη σ’ ένα κλουβί. Οι κόκκινοι ερεθίζονται εύκολα και κυρίως επιδιώκουν να απολαμβάνουν μοναδικές ερωτικές στιγμές. Εάν αυτοί οι χαρακτήρες ερεθιστούν ξαφνικά, είναι πολύ δύσκολο να ελέγξουν τη φλόγα που νιώθουν μέσα τους. Σ’ αυτή την κατηγορία ανθρώπων οι εκρήξεις θυμού είναι συχνό φαινόμενο και οι φαντασιώσεις τους είναι ιδιαίτερα σημαντικό κομμάτι για το εγώ τους.

ΚΙΤΡΙΝΟ

Το κίτρινο χρώμα φανερώνει στοιχεία φωτεινότητας, και την τάση για δραστηριότητα και επέκταση. Συνήθως, η σεξουαλικότητά αυτών των ανθρώπων είναι πολύπλευρη. Οι άνθρωποι που τους αρέσει το κίτρινο προσαρμόζονται εύκολα στις απαιτήσεις του συντρόφου τους και δύσκολα αποφασίζουν ν’ αναλάβουν πρωτοβουλίες. Περιμένουν ώσπου να γίνει το πρώτο βήμα από τον άλλο. Δύσκολα απολαμβάνουν το σεξ, αλλά δεν αρνούνται τον έρωτα.

ΡΟΖ

Οι άνθρωποι που αγαπούν το ροζ, αποφεύγουν τα «βαθιά νερά» που οδηγούν στην ουσιαστική και ώριμη ερωτική ζωή. Οι ροζ γυναίκες, συνήθως είναι γεννημένες για να βασανίζουν τους συντρόφους τους. Έχουν μια έντονη τάση να προβάλλουν την ενίοτε ανύπαρκτη σεξουαλικότητά τους, σε μια προσπάθεια να κρύψουν τα αισθήματα μίσους που μπορεί ναι νιώθουν για τους άντρες. Από την άλλη πλευρά, οι αρσενικοί ροζ, λατρεύουν το παιχνίδι της πολιορκίας του γυναικείου φύλου. Συγκεντρώνουν μοιραία το ενδιαφέρον των γυναικών, αλλά συνήθως δεν έχουν καμία σχέση με την έννοια πιστός.

ΜΟΒ

Οι άνθρωποι που τους αρέσει αυτό το χρώμα, συνήθως δύσκολα συνεργάζονται τόσο στον επαγγελματικό τομέα, όσο και στις διαπροσωπικές τους σχέσεις. Δεν είναι τυχαίο, που οι άλλοι γύρω, τους θεωρούν υπερφίαλους ή «ξερόλες». Η μοβ γυναίκα, έχει συνήθως ισχυρή και συγκροτημένη προσωπικότητα. Εάν ο σύντροφός της καταφέρει να την κερδίσει πείθοντάς την για την αξία του, τότε αυτή μεταβάλλεται σε παντοδύναμο φρουρό της σχέσης τους, προσαρμόζοντας ανάλογα και την συμπεριφορά της. Για τους άντρες μοβ από την άλλη, ο έρωτας είναι κάτι σαν το αναγκαίο κακό που λέγεται δουλειά. Κυρίαρχο θέμα γι’ αυτούς είναι η προσωπική τους εξυπηρέτηση και ικανοποίηση.

ΜΑΥΡΟ

Το χρώμα αυτό αντιπροσωπεύει την δύναμη και τον πάθος. Οι μαύροι μπορεί να μοιάζουν με τους κόκκινους, έχοντας κοινό σημείο αναφοράς την έντονη σεξουαλικότητα. Στην ουσία όμως, έχουν ουσιαστικές διαφορές. Βαθιά μέσα τους, μπορεί να κρύβονται και στοιχεία σαδισμού ή και μαζοχισμού. Εξαιτίας λοιπόν αυτών των χαρακτηριστικών, μπορεί και να φτάσουν να κάνουν έρωτα χωρίς να βάζουν όρια. Αν και στην πρώτη ματιά μπορεί να φανούν κάπως ντροπαλοί, κάνοντας έρωτα εμφανίζουν τελείως διαφορετικό πρόσωπο. Υπάρχουν τολμηροί χαρακτήρες και στα άλλα χρώματα, όμως μόνο αυτοί -κάνοντας έρωτα- καταφέρνουν να εκπλήξουν τόσο πολύ τους συντρόφους τους.

ΠΡΑΣΙΝΟ

Το χρώμα της φύσης, προδιαθέτει για εμπιστοσύνη. Γι’ αυτό ο σύντροφός σας, αν του αρέσει το πράσινο, σημαίνει ότι είναι ο κατάλληλος για σας. Η σεξουαλικότητα των ανθρώπων αυτών, χαρακτηρίζεται από αμεσότητα και ζωντάνια. Οι πράσινες γυναίκες είναι συνήθως αφοσιωμένες στη σχέση τους. Αν και έχουν ανομολόγητα πάθη, καταφέρνουν να μην τα δείχνουν στους άλλους. Οι πράσινοι άντρες, έχουν πολύ συχνά ακατανόητες συμπεριφορές, που συνήθως εντυπωσιάζουν τις γυναίκες γύρω τους.

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

Οι άνθρωποι που τους αρέσει αυτό το χρώμα, έχουν ερωτικές ανησυχίες. Κατά κανόνα, θεωρούν ότι η ερωτική πράξη είναι ένα έργο που είναι γραμμένο αποκλειστικά γι’ αυτούς. Τα γλυκόλογα και οι επινοήσεις τους, κάνουν την ερωτική πράξη συναρπαστική, αν και μερικές φορές μπορεί να υπερβάλουν με θεατρινισμούς. Έτσι είναι ικανοί για το καλύτερο, αλλά μαζί τους θα πρέπει να έχεις και τον φόβο για το χειρότερο.

ΚΑΦΕ

Αν σας αρέσει αυτό το χρώμα, είστε ένας θησαυρός για τους συντρόφους σας. Οι άνθρωποι αυτοί, είναι συνήθως ζεστοί και ευαίσθητοι και διακριτικοί. Τόσο οι γυναίκες όσο και οι άντρες, είναι ζεστοί και ρομαντικοί. Η ανάγκη τους για έρωτα διαρκεί 24 ώρες το εικοσιτετράωρο. Θέλουν διαρκώς να αγκαλιάσουν τρυφερά τους συντρόφους τους, τους μαγεύουν οι στιγμές μπροστά στο τζάκι, να περπατούν αγκαλισμένοι στη βροχή ή την παραλία. Εάν όμως κάποια σας λέξη ή πράξη, διαταράξει αυτήν τους την νιρβάνα, σε δευτερόλεπτα μπορούν να το κάνουν κόλαση.

ΓΚΡΙ

Είναι κυρίως το αγαπημένο χρώμα των αναποφάσιστων ανθρώπων. Η ερωτική πράξη γι’ αυτούς, δεν είναι και κάτι το ιδιαίτερα συγκινητικό. Οι άντρες, βασικά κάνουν έρωτα για να ικανοποιηθούν και μοιραία γι’ αυτούς το σεξ, είναι απλά ένα μέσο που εξυπηρετεί το σκοπό τους. Οι γυναίκες σπάνια συμμετέχουν στο παιχνίδι της σεξουαλικής πράξης και επιδιώκουν κυρίως μόνο τη δική τους ευχαρίστηση. Κάνουν έρωτα με σκοπό την εγκυμοσύνη ή για να ευχαριστήσουν τυπικά τους συντρόφους τους.

ΜΠΛΕ

Οι θιασώτες του μπλε, είναι κατά κανόνα υπέροχοι σύντροφοι. Στην καρδιά τους και στις συμπεριφορές τους κυριαρχεί η αγάπη για τον άνθρωπο που είναι δίπλα τους και τους αρέσει να την προσφέρουν απλόχερα. Η ερωτική πράξη αποτελεί γι’ αυτούς μια μορφή τέχνης και την αντιμετωπίζουν σαν καλλιτέχνες. Οι μπλε άντρες μοιάζουν με τους πιανίστες, κάνουν έρωτα κομψά όπως παίζουν ένα κλασικό κομμάτι στο πιάνο. Οι μπλε γυναίκες ξέρουν να δίνουν και να απολαμβάνουν την ερωτική πράξη.

ΑΣΠΡΟ

Ναι σωστά, το χρώμα της αγνότητας και γι’ άλλους της αθωότητας! Όμως, οι άνθρωποι που τους αρέσει το άσπρο προτιμούν να κοιμηθούν με τους συντρόφους τους παρά να κάνουν έρωτα. Στη φύση τους, κυριαρχεί κυρίως η συντηρητικότητα. Ακόμα και το γαλλικό φιλί για τους άσπρους είναι ένα καθαρά ανήθικο φιλί. Προτιμούν να κάνουν έρωτα στα σκοτεινά. Το σεξ γι’ αυτούς, είναι μια δουλειά της νύχτας… Οι γυναίκες συνήθως βγάζουν τα ρούχα τους κρυφά, κάτω από το βάρος της ντροπής γι’ αυτό που θα ακολουθήσει.

(Πηγή: Λόγια Σταράτα)

26/06/2012

Ημερολόγιο Οδοστρώματος (4)

Την αφορμή, ή μάλλον την θύμηση για το παρόν, μου την έδωσε η Vista και είναι από το 1993!

(ΔΕΝ έχω παραβλέψει το γεγονός ότι ΔΕΝ λαμβάνετε σοβαρά την απειλή μου για κάθοδο στην Πλατεία Συντάγματος όπως είμαι στην φωτό του προφίλ μου μάλλον, ε? Γι' αυτό δεν δίνετε σημασία στα τοστάκια (2πλό τυρί-ζαμπόν-μαγιονέζα) αυτού του θέματος, ε? ..... Χμμμ ..... Τώρα που το ξανασκέφτομαι, μάλλον ΘΕΛΕΤΕ να κατέβω έτσι στην Πλατεία... Οπότε το αλλάζω και σας λέω ότι ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να κατέβω έτσι στην Πλατεία!!! Ο μόνος τρόπος να το πετύχετε είναι να διαβάσετε τα εν λόγω τοστάκια μου! ;) Τέλος απειλής, πάμε στο προ-κείμενο!)

Τον Σεπτέμβριο του 1993 έφυγα πρώτη φορά εξωτερικό για σπουδές. Η πόλη ήταν όμορφη, μεγάλη και καθόλου στριμωγμένη, παρά τους 300.000+ κατοίκους της. Δεν μπορώ να την συγκρίνω με την γενέτειρά μου (χιχιχι) αλλά είχε πολύ πράσινο και ποτάμι μεγάλο.

Η πρώτη μου εντύπωση από το κυκλοφοριακό ήταν άμεση, ξαφνική και πρωτόγνωρη! Καθώς ετοιμαζόμουν να περάσω κάθετα έναν δρόμο, σε σημείο που δεν είχε "ζέβρα", είδα να έρχεται ένα αυτοκίνητο με σχετικά κανονική προς μεγάλη (για πόλη) ταχύτητα. ΑΜΕΣΩΣ ανέβηκα στο πεζοδρόμιο κι ετοιμαζόμουν ν' ακούσω τα "γαλλικά" μου!...

Αντ' αυτού, το αυτοκίνητο σταμάτησε, ο οδηγός του με κοίταξε, μου χαμογέλασε και μου έκανε νεύμα να περάσω!!!... Δεν το κρύβω, μούδιασα εκείνη την στιγμή και δεν το "χωρούσε" το μυαλό μου αυτό που ο οδηγός του αυτοκινήτου έκανε! "Μα...", σκέφτηκα για λίγο αλλά τον ευχαρίστησα και πέρασα.

"Τυχαίο θα ήταν", σκέφτηκα...Με την πάροδο των ημερών, όμως, διαπίστωσα ότι μόνο τυχαίο δεν ήταν! Και (δυστυχώς - θα εξηγήσω γιατί) μου έγινε ευχάριστη συνήθεια! :) Τώρα (τότε) το μόνο που κοίταζα ήταν μήπως κατά λάθος ερχόταν κάποιος με πιο μεγάλη ταχύτητα και δεν προλάβαινε να φρενάρει, αλλιώς πέρναγα σχεδόν αβίαστα και άκοπα από τις διαβάσεις των δρόμων.

Το "δυστυχώς" που ανέφερα έχει να κάνει με την Χριστουγεννιάτικη επιστροφή μου στην γενέτειρά μου... Βγήκα, το λοιπός, ο καλός σου να πάω για ψώνια. Φτάνω σε μια διασταύρωση πολύ κοντά στο σπίτι μου και περιμένω ν' ανάψει το πράσινο φανάρι των πεζών. Ξέρω ότι το φανάρι των αυτοκινήτων που μπορείς να στρίψεις προς την κατεύθυνσή μου αναβοσβήνει με κίτρινα βελάκια ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΣΤΡΙΒΕΙΣ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ!!! (έτσι, για να θυμόμαστε λίγο και τον ΚΟΚ - όχι το γλυκό, ε???)

Ανάβει πράσινο για τους πεζούς, αρχίζω και περνάω με χαρά τον δρόμο... ώσπου ακούω φρενάρισμα, κόρνα και "Που πας ρε? Θες να με στείλεις φυλακή???"
"Γιατί να σας στείλω φυλακή? Άναψε το πράσινο για τους πεζούς, είμαι σε διάβαση κι έχω προτεραιότητα!"
"Κι όταν θα 'σαι στο χώμα, αυτό θα τους πεις?"

..........................................................................

Έκτοτε έμαθα να ξεχωρίζω την ανεμελιά του εξωτερικού από τον μοναδικό ΚΟΚ που ισχύει στην γενέτειρά μου: όποιος προλάβει έχει προτεραιότητα!!! :) :) :)

21/06/2012

Kommt und holt es euch-Μολών Λαβέ

(Επειδή δεν θα μπορούσα να το πω καλύτερα κι επειδή τις τελευταίες μέρες συζητάμε με την Μικρή μου πόσα από τα λιγοστά μας ευρώ θα ποντάρουμε στην νίκη της Ελλάδας [για αγωνιστικούς λόγους εγώ, για πολιτικούς εκείνη :)], σας παραθέτω το κείμενο που βρήκα στον ΣΠΟΡ ΦΜ! :) )


"Είναι αλήθεια ότι βαρεθήκαμε όλα αυτά που γράφει με ύφος χιλίων καρδιναλίων η Bild τις τελευταίες ημέρες. Από τις ελληνικές εκλογές, μέχρι τον αγώνα Ελλάδα Γερμανίας.

Αυτό που θα κάνουμε λοιπόν είναι να τους απαντήσουμε στη γλώσσα τους. Όπως λοιπόν αυτοί μας έκαναν πολιτικές συστάσεις την προηγούμενη εβδομάδα, εμείς έχουμε μερικές ποδοσφαιρικές συστάσεις.

Κάντε κλικ εδώ για να διαβάστε το κείμενο της Bild με τις συστάσεις για τις εκλογές.

Το μόνο που κάναμε είναι να το προσαρμόσουμε σε ποδοσφαιρικούς όρους, διατηρώντας το ύφος τους, χωρίς να το υιοθετούμε.

Liebe Deutsche,

ihr habt eine gute Fu?ballmannschaft. Morgen habt ihr die Chance euch nochmal fur ein Halbfinale zu qualifizieren.

Ihr sagt: Wir sind die Favoriten.

Sport FM sagt euch: Molon lave (Kommt und holt es euch)

Sollten euch unsere Verteidiger nicht gefallen, solltet ihr Kyriakos oder Sokratis als leichten Gegner betrachten, habt ihr die Moglichkeit, jeden Karagiozi links oder rechts zu verwenden.

Aber in den letzten acht Jahren, sind die Fakten folgende: Wir haben eine der letzten zwei Europameisterschaften gewonnen. Ihr habt keine!

Wir glauben, es ist uberhaupt nicht komisch, dass ihr uns fur faul und unbegabt halt. Macht nichts.

Aber um uns gegenseitig zu verstehen: Solltet ihr morgen gegen uns gewinnen, werdet ihr einfach eine der besten Mannschaften in Europa gewonnen haben, die in den letzten Jahren eine Europameisterschaft gewonnen hat, wahrend die deutsche Mannschaft keine gewonnen hat. Aber solltet ihr uns nicht besiegen konnen, dann werden wir uns uberlegen, ob wir weiterhin eure Mannschaften mit gro?artigen Spielern wie Kyriakos Papadopoulos, Sokratis Papastathopoulos und Fanis Gekas, der vor kurzem Torschutzenkonig der Bundesliga wurde, zu unterstutzen.

Solltet ihr das nicht mehr wollen, dann wollen wir es auch nicht.
Das liegt an euch.

Morgen habt ihr ein Viertelfinale. Aber ihr habt keine Option. Ihr steht gegenuber der Mannschaft mit der besseren Verteidigung, gro?tem Herzen und unvergleichbarer Leidenschaft.

Und wir befurchten, dass ihr es noch nicht verstanden habt.
Mit freundlichen Gru?en

Ihr Sport FM


Ορίστε και το κείμενο στα Ελληνικά!

Aγαπητοί Γερμανοί,

έχετε μία ωραία ποδοσφαιρική ομάδα. Αύριο για πολλοστή φορά έχετε την δυνατότητα να προκριθείτε σε έναν ημιτελικό Euro.

Eσεις λέτε: Είμαστε φαβορί

Ο Σπορ Fm σας λέει: Μολών λαβέ

Αν δεν σας αρέσουν οι αμυντικοί οι δικοί μας, αν θεωρείτε εύκολο αντίπαλο τον Κυριάκο ή τον Σωκράτη από εμάς έχετε το ελεύθερο να βάλετε βασικό όποιον δεξιό ή αριστερό καραγκιόζη εξτρέμ θέλετε.

Αλλά τα τελευταία οκτώ χρόνια η κατάσταση έχει ως εξής: Εμείς έχουμε κατακτήσει ένα από τα δύο τελευταία Euro, εσείς κανένα.

Ότι παρόλα αυτά στην Γερμανία μας βρίζουν τεμπέληδες και άμπαλους, δεν το βρίσκουμε αστείο. Τέλος πάντων.

Για να καταλαβαινόμαστε όμως: Εάν τυχόν και μας νικήσετε αύριο, απλώς θα έχετε νικήσει μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης που τα τελευταία χρόνια έχει φτάσει στην κατάκτηση ενός τροπαίου, ενώ εσείς ΟΧΙ. Αν όμως πάλι δεν τα καταφέρετε τότε και εμείς θα το σκεφτούμε αν θα συνεχίσουμε να τροφοδοτούμε τις ομάδες σας με μεγάλους παίκτες όπως ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος και ο Φάνης Γκέκας που προσφάτως αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ της Μπουντεσλίγκα.

Αν ΕΣΕΙΣ αυτό δεν το θέλετε πια, ούτε ΕΜΕΙΣ δεν το θέλουμε.

Είναι στο χέρι σας.

Αύριο έχετε προημιτελικό. Επιλογές όμως δεν έχετε. Θα αντιμετωπίσετε την ομάδα με την καλύτερη άμυνα, την μεγαλύτερη καρδιά και το αξεπέραστο πάθος.

Και πολύ φοβόμαστε: Δεν το έχετε καταλάβει ακόμα.

Φιλικά

Ο ΣΠΟΡ FM σας."


and as WE say in Greece: " HERE - IS - PAAAARTAAAAAAA"!!!!!!!!!!

Ημερολόγιο Οδοστρώματος (3)

Κατά πως φαίνεται έπιασε η απειλή μου οπότε θα συνεχίσω να σας μεταφέρω οδηγικές εικόνες από τα τόσα που μου έχουν συμβεί στους ΥΠΕΕΕΕΕΕΡΟΧΟΥΣ ελληνικούς μας (!!!) δρόμους :)

(Υ.Γ. Βρήκα ένα βλογάκιον με το όνομα "Ημερολόγιο Οδοστρώματος". Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από τον δημιουργό του αλλά δεν είναι κλόπυ-πέιστ ο τίτλος των τοστακίων μου (2πλό τυρί-ζαμπόν-αγγούρι-μαγιονέζα)! Αν, παρ' όλα αυτά, ο δημιουργός του επικαλεστεί τέτοια δικαιώματα...θ' αμολήσω τ' άλογό μου! ;) )

Κατεβαίνω από μια κάθετη στην Υμηττού. Θέλω να στρίψω αριστερά (προς Υμηττού) και στο στραβο-δρόμι έχει φανάρι.

Ο δρόμος που κινούμαι είναι αρκετά φαρδύς, έχει δλδ δυο λωρίδες κατεύθυνσης, μία για αριστερά προς Υμηττού (όπου είμαι εγώ) και μία για να συνεχίσεις ευθεία απέναντι.

Βέβαια, είναι παρκαρισμένα δεξιά κι αριστερά αμάξια (σικ!) αλλά και πάλι υπάρχει χώρος.

Είμαι στο φανάρι, λεπόν, με αναμμένο το φλας, κολλητά στο παρκαρισμένο δίπλα μου αυτοκίνητο και περιμένω. Ανάβει πράσινο και ξεκινάω ομαλά και σχετικά αργά (για τα ... δικά μου πρότυπα, ε? ;) ).

Δεν έχω προλάβει να κάνω μισό μέτρο κι ακούω πίσω μου φρενάρισμα παρατεταμένο! Κοιτάζω τον καθρέφτη τον κεντρικό...τίποτα...Κοιτάζω τον δεξιά...τίποτα..."Τι διάολο?" σκέφτομαι...Γιατί δεν κοίταξες τον αριστερό, θα μου πεις. Ε, από αριστερά (όπως θα ενθυμήσαι φίλτατε αναγνώστη) ήμουν κολλητά με το παρκαρισμένο αυτοκίνητο, ούτε κουνούπι δεν πέρναγε!...αλλά, παρ' όλα αυτά, κοίταξα...και είδα μια street μηχανή μεγάλου κυβισμού, χρώματος πράσινο, να έχει "γύρει" στο πλάι των παρκαρισμένων.

Δεν έδωσα σημασία και συνέχισα. Έρχεται ο τυπάς από τα δεξιά, σηκώνει την καλύπτρα του κράνους κι αρχίζει:

- Ρε μαλάκα, θα με σκοτώσεις? Δεν βλέπεις που πας?
- Εγώ? Εγώ θα σε σκοτώσω? Πως?
- Ρε αρχίδι, γαμώ την Π..., τι θες, να σ' αρπάξω στην μέση του δρόμου? Που πας ρε μαλάκα?
- Ρε φίλε, πλάκα μου κάνεις? Είμαι αριστερά, κολλητός με παρκαρισμένο αμάξι και πας να με περάσεις από 'κει? Και στο κάτω-κάτω είχα βγάλει φλας για να στρίψω αριστερά!!!
- Κι εγώ έπρεπε να δω ότι έχεις βγάλει φλας? (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

................................................................................

Ανέβασα το παράθυρο, έφαγα μια μούντζα και συνέχισα τον δρόμο μου...Δεν νομίζω πια ότι είχε σημασία ο καβγάς μετά από αυτήν την ατάκα...:)

Κάθεσαι σαν χαζός...

Κάθεσαι το βράδυ στο τραπέζι, με την οικογένειά σου...

Οκ, λάθος το ξεκίνησα.

Κάθομαι το βράδυ στο τραπέζι με την οικογένειά μου, την γυναίκα μου και τον Στελλάκο μου, να φάμε υπέροχο (σ)παστίτσιο.

Έχουμε "επιβάλλει" στον μικρό να φάει το φαγητό του πρώτα για να φάει μετά και τα γαριδάκια του.

Έρχεται η ώρα των γαριδακίων...τρώει το πρώτο και αναφωνεί:

"Αυτή είναι ζωή, θα φάω τα γαριδάκια μου, θα κάνω μπάνιο και θα πάω για ύπνο".

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

...και καθόμαστε οι δυο μας σαν χαζοί μερικά δευτερόλεπτα να συνειδητοποιήσουμε ότι αυτό που ακούσαμε είναι αληθινό και δεν κάνουν πουλάκια τ' αυτιά μας! Ξεσπάμε σε γέλια και ακούμε ΤΗΝ αποστόμωση:

"Γιατί γελάτε? Δεν είπα τίποτα αστείο"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

19/06/2012

Αντιπροσωπευτικό Αφρικάνικο Ανέκδοτο ;)



Μια μητέρα είχε τρεις κόρες, και οι τρεις παρθένες

Παντρεύτηκαν και οι τρεις μαζί. Η μητέρα ανησυχούσε για την σεξουαλική απειρία τους και ήθελε να ξέρει πως περνάνε κατά την διάρκεια του μήνα του μέλιτος.

Τις έβαλε να υποσχεθούν ότι θα στείλουν μια κάρτα που θα έγραφε με υπονοούμενα πως είναι η εμπειρία τους.

Η πρώτη έστειλε μιά κάρτα από την Γουαδελούπη, 2 μέρες μετά τον γάμο. Έγραφε μόνο “Nescafé”!

Η μητέρα έτρεξε στην κουζίνα και έβγαλε από το ντουλάπι ένα κουτάκι “Nescafe”

Έγραφε “Good to the last drop”.

Η μητέρα κοκκίνισε, αλλά ένοιωσε χαρούμενη για την κόρη της.

Η δεύτερη έστειλε μια κάρτα από το Μπαλί, μια εβδομάδα μετά τον γάμο, που έγραφε: “Rothmans

Η μητέρα ήξερε τώρα τι να κάνει, έτρεξε πήρε ένα πακέτο τσιγάρα, και διάβασε: “Extra Long. King Size

Πάλι κοκκίνισε λίγο, άλλα ένοιωσε χαρούμενη για την κόρη της,

Η τρίτη έφυγε για μήνα του μέλιτος στο Νησιά Φίτζι.

Η μητέρα περίμενε μια βδομάδα, δύο, τρεις… Τελικά, μετά από ένα μήνα, μια κάρτα έφτασε.

Μόνο οι παρακάτω λέξεις ήταν γραμμένες, και αυτές με τρεμάμενο χέρι: “South African Airways

Η μητέρα άρπαξε ένα περιοδικό, ξεφύλλισε με ανυπομονησία τις σελίδες, και βρήκε την διαφήμιση της SAA.

Ten times a day, seven days a week, both ways.

Η μαμά λιποθύμησε.


ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!

18/06/2012

Γιορτή του Πατέρα

Το Σάββατο ξύπνησα με νεύρα...Όλα και όλοι μου φταίγανε!

Θες κάποιο άσχημο όνειρο? Θες το πρωινό ξύπνημα του Στέλιου στις 7.30 και 9.00, ενώ ήθελα πολύ να κοιμηθώ λόγω ταξιδιού και κούρασης? Θες τα άστρα?

Ότι κι αν ήταν, είχα νεύρα...και δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από αυτή τη κατάσταση ΧΩΡΙΣ να ξέρεις την γεννεσιουργό αιτία! Γιατί, απλά, όλα τ' άλλα είναι δικαιολογίες του μικρού παιδιού...

"Έσπρωξα" την μέρα μέχρι το απόγευμα όπου μπήκα να κάνω ένα ντουζ να ηρεμήσω και να δροσιστώ. Βγαίνοντας από το μπάνιο με περίμενε μια ευχάριστη έκπληξη: ήταν ο Στελλάκος μου, κρατώντας στα χέρια του δύο πραγματάκια, μια κόκκινη καρτούλα και ένα χαρτί τυλιγμένο ρολό, λέγοντάς μου "Χρόνια Πολλά μπαμπακούλη μου"!...

Έπαθα πλάκα κι έμεινα να τον χαζεύω, λες και ήταν εξωγήινος. Η Μικρή μου είχε σκάσει στα γέλια και μου εξήγησε ότι ήταν η γιορτή του Πατέρα! Έσκυψα να πάρω τα δώρα μου, να τον αγκαλιάσω σφιχτά και να τον φιλήσω πολύ! :)








Το χαρτί είχε ένα κείμενο πολύ συγκινητικό:

Τι είναι ο πατέρας;

Ο Θεός πήρε την δύναμη ενός βουνού 
το μεγαλείο ενός δέντρου
την ζεστασιά του καλοκαιρινού ήλιου
την ηρεμία της θάλασσας
τη γενναιόδωρη ψυχή της φύσης
το παρήγορο χέρι της νύχτας
την σοφία των χρόνων
τη δύναμη του αετού
τη χαρά του ανοιξιάτικου πρωινού
την υπομονή της αιωνιότητας
το βάθος της ανάγκης για οικογένεια...
...τα συνδύασε όλα αυτά...
κι όταν δεν είχε τίποτε άλλο να προσθέσει
ήξερε πως το δημιούργημά του είχε ολοκληρωθεί
κι έτσι έφτιαξε τον...πατέρα!!!

κι από πίσω είχε κάνει μια -περίπλοκη για τα μάτια μου αλλά πολύ όμορφη- ζωγραφιά μας! :) :) :)

Πως να μην είμαι ευτυχισμένος κι ευγνώμων? :) :) :) 

14/06/2012

Αντι-Θέσφατον

Γιατί εκτός από τα κάθε λογής "θέσφατα", κυκλοφορούν και τα "αντί-".

Ξέρετε, θέσφατα που έχουν παγιωθεί αλλά που τελικά κάποιος/κάποια/κάποιο/κάπου/"κάπουτε" πρέπει να τα ανα-παλαιώνει, να τα καταργεί ή εν πάση περι(μ)πτώση να τους δίνει την πραγματική τους θέση στο χρονοντούλαπο των μεγάλων ρήσεων :)

Ένα τέτοιο, λοιπόν, είναι αντρικό...Καθαρά, γεμάτα, πλήρες, ολοκληρωτικά, αντρικό!

Σ' αυτό το βλογκάκιον, αγαπητέ αναγνώστη, θα έχεις καταλάβει ότι δεν μασάμε τα λόγια μας (που και που καμιά μπριτζόλα αλλά δεν είναι επί του παρόντος :) ). Οπότε δεν θα σου "μεταφράσω" τις λέξεις, δεν σου χρειάζεται κι όλας :)

"Σαν πετύχει η μαλακία, τύφλα να 'χει το γαμήσι"

..............................................................................

..............................................................................

..............................................................................

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μαλακία από αυτήν!!!

Σαφέστατα όλοι (όλοι???...τες-πα) μπορούμε να καταλάβουμε από ποιες (σ)καταστάσεις προέρχεται αυτή η "ρήση". Μα φυσικά από τον γυναικείο "πονοκέφαλο" ;) Αλλά κι από την γυναικεία έπαρση που τελευταίως παρατηρείται να έχει γεωμετρική πρόοδο! Έχετε καμία αντίρρηση επί αυτού? Δ.Ν.Τ. (Δεν νομίζω "Τάκη")! ;)

Αντίστοιχης εμβέλειας κι από την ίδια πηγή ορμώμενο είναι και το "Δεν με θέλεις Μαριγώ, να κι εγώ, να κι εγώ", με την χαρακτηριστική συμπληρωματική παλίνδρομη κίνηση του δεξιού χεριού (συνήθως-οι αριστερόχειρες με το αριστερό βεβαίως, οι αμφί...δεν ξέρω ;) ).

Είπα και στην αρχή ότι δεν έχει/ουν "βιολογική" και "φυσιολογική" στήριξη τα παραπάνω...Όμως, δεν μπορούμε να παραβλέψουμε το γεγονός της απαρχής τους, της "βάσης" τους και του πόνου που κρύβεται πίσω από τα λόγια (πόνος εντός-εκτός εισαγωγικών, δεν μ' ενδιαφέρει, βάλτε εσείς τι θέτε).

Είναι τα λόγια αντίδρασης και προσπάθειας ισοσκελισμού και ισοδυναμίας που προσπαθούμε να πετύχουμε αλλά λίγες φορές πιάνει. Το πρόβλημα είναι ότι το ακούω πια κι από γυναίκες!!! ΑΥΤΟ κι αν είναι μυστήριο...όσο είναι κι εκείνες φυσικά! ;)

Κατανοώ ότι μπορεί να "προκαλέσω" μ' αυτά που γράφω αλλά δεν είναι αυτός ο σκοπός μου (...ε..? χμμμμ).

Τάδε έφη Αφρικάνος, Ουγκ και Χάου, όπως έλεγα και παλιότερα.

12/06/2012

Μικρή αλλά ουσιαστική ανάσα!

Ναι... επιτέλους μετά από τόσους μήνες, πήρα μια μικρή αλλά ουσιαστική ανάσα!...

Παραμένω κάτω από το νερό, ακόμα...

Αλλά δεν έχω πνιγεί κι αρνούμαι να πνιγώ!!!

Είναι η ανάσα αυτή που θα με κρατήσει λίγο πάνω, "στον αφρό", ν' ανοίξω τα μάτια μου και να δω στεριά :)

Και περιμένω κι άλλες, από αυτές που σχεδίασα, που προσπάθησα, που βλέπω ν' αρχίσουν να γίνονται! :)

...και τότε...θα δείτε τον Άφρικαν να κάνει τζετ-σκι ... χωρίς τζετ-σκι! ;) χαχαχαχαχαχα

Μεγάλος Καλοκαιρινός Διαγωνισμός! :)

Παρατηρώντας τα στατιστικά, είδα ότι υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο βλογάκιον τούτο 957 comments...


Κι αυτό με έβαλε σε σκέψεις και ... πειραχτική διάθεση! ;)

(καλά, όχι ότι θέλω και πολύ,ε? είμαι γνωστό της πάσης Αφρικής πειραχτήρι ούτως ή αλλέως - και ΟΧΙ, μην κάνετε πονηρούς συνειρμούς με το "αλλέως"!!!)

Διοργανώνω μεγάλο καλοκαιρινό διαγωνισμό για το 1100στό comment που θα αναρτηθεί στο βλογάκι ΠΡΙΝ τα γεννέθλιά μου την Παρασκευή 13 Ιουλίου! :)

Απαραίτητη προϋπόθεση να μην τσακίσετε το παρόν τοστ (2πλό τυρί-ζαμπόν-μπέικον-μαγιονέζα / όχι δεν κάνω διατροφή σήμερα) στα σχόλια και να ακούσω ενδιαφέρουσες προτάσεις δώρου, πλην από αυτή που έχω σκεφτεί εγώ! ;)

χαχαχαχαχα

Υ.Γ. : ΔΕΝ θα προσμετρούνται οι δικές μου απαντήσεις, για να μην αναρωτιέστε! Δεν κλέβουμε εδώ μέσα (εκτός από τα ... σώβρακα και τα στριγκάκια! ;) )

09/06/2012

'Αρχισε το καλοκαίρι

Σήμερα εγκαινίασα το καλοκαίρι.

Μπήκα στο νερό, μπήκα στο στοιχείο μου, στην μητέρα φύση...

Ήταν η επανένωση με το κομμάτι εκείνο του εαυτού μου που βρίσκεται σε λανθάνουσα κατάσταση αναμονής από τον Σεπτέμβριο.
Ήταν η ζεύξη εκείνη που μου έλειπε εδώ και πολύ καιρό, η γέφυρα εκείνη που είχε κλονιστεί (όχι, δεν έχει γκρεμιστεί...).

Ναι. Το νερό ήταν παγωμένο για τα δικά μου γούστα.

Ναι. Κάηκα γιατί τον μαλάκα με πήρε ο ύπνος στην ξαπλώστρα (είμαι ιδιαίτερη μορφή Αφρικάνου ;) ).

Αλλά η αίσθηση αυτή, η πρώτη επαφή του δέρματός μου με το νερό ξύπνησε το αρχέγονο που λέει κι η Μάρα...

...κι αυτό δεν αναπληρώνεται :)

08/06/2012

Δημοσιογράφος μ' αρχίδια!...

...κι όχι αρχίδια δημοσιογράφος!!!

Το είδα στον Πιτσιρίκο και τον ζήλεψα (τον δημοσιογράφο, όχι τον Πιτσιρίκο :) ).

Ζήλεψα που δεν έχω δει ΕΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟ Έλληνα δημοσιογράφου σαν κι εκείνον...ίσως κι ένα 200οστό καλύτερα...να πει ΜΙΑ αλήθεια τόσα χρόνια...να κάνει ΜΙΑ φορά ΣΩΣΤΑ και ΥΠΕΥΘΥΝΑ την δουλειά του, το λειτούργημά του...

Δεν είμαι δημοσιογράφος, γιατρός είμαι...αλλά τον ζήλεψα...

Δείτε τα καλύτερα 5.35 λεπτά της δημοσιογραφίας:


Ημερολόγιο Οδοστρώματος (2)

Αφού παρατήρησα την τρελή απήχηση που είχε το προηγούμενο τοστ (2πλό τυρί-γαλοπούλα-μαγιονέζα), με ενθαρρύνατε να γράψω και το επόμενο...

(Αν δεν το διαβάσουν πάνω από 1 αυτή τη φορά, αλήθεια σας το λέω, θα πάρω το άλογό μου, ναι έτσι όπως είμαστε στην φωτογραφία, και θα τρέχουμε στην Πλατεία Συντάγματος γύρω-γύρω, μέρα μεσημέρι!!!)

07/06/2012

Debate Υπερβολικότητας! ;)



ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, κέρδισε ο Αντωνάκης στα σημεία! ;)

(από το "Λόγια-Σταράτα")

ΘΑΥΜΑΣΙΑ Δημοκρατία!!!

Θαυμάστε ποιους βάλαμε στην Ελληνική Βουλή!...Ποιοι είναι οι "προασπιστές" της Δημοκρατίας και της πατρίδας μας!!!

Από τα "Λόγια Σταράτα".....




(Δεν ξέρω ποιο είναι το πρόβλημά σου, Blogger, αλλά από χτες μου 'χεις σπάσει τ' αρχίδια με το Youtube, που δεν αναγνωρίζεις τα σωστά links!!!!!!!!)

06/06/2012

...Για σένα...κούνα τα πόδια σου και το κορμί σου...:)



If you were in my heart I'd surely not break you
If you were beside me and my love would take you
I'll keep you in safety forever protect you
I'll hide you away from the world you rejected
I'll hide you
I'll hide you

I'll hide you away from danger
Bother you night and day
Protect you been no stranger,
Baby send your love my way
Hide you away from danger
Bother you night and day
I'll protect you been no stranger (hide you)
Oh come my way (hide you)
My way (hide you)
My way (hide you)
Hide you
Hide you
Hide you
Hide you

(Everything, everything)

If you were in my heart I'd surely not break you
If you were beside me and my love would take you
I'll keep you in safety forever protect you
I'll hide you away from the world you rejected

I'll hide you
I'll hide you

If you were in my heart I'd surely not break you
If you were beside me and my love would take you
I'll keep you in safety forever protect you
I'll hide you away from the world you rejected
I'll hide you
I'll hide you

Λάκης με τα ψηλά ρεβέρ: 30 χρόνια δισκογραφία

Χτες το βράδυ παρευρέθηκα στην συναυλία του Λάκη Παπαδόπουλου, ή "Λάκη με τα ψηλά ρεβέρ", όπως έχει "επικρατήσει", στην Τεχνόπολις στο Γκάζι.
Να πω την αμαρτία μου: τον Λάκη δεν τον είχα σε πολύ μεγάλη εκτίμηση. Η αλήθεια είναι, όμως, ότι είχα "ασχοληθεί" επιφανειακά με την μουσική του, με τους στίχους του και τις συνθέσεις του...

(Να μ' αγαπάς, όπου και να 'μαι
Να μ' αγαπάς την ζωή μου φοβάμαι)

Τα περί Ύπνου...;)


05/06/2012

Πάν-σοφος ελληνικός λαός!

"Μαλακίες γονέων παιδεύουσι τέκνα"



Υ.Γ. 1: Τηλεγράφημα-> "...Σαν γάτα που λαχταράει να την πιάσουν και μόλις το κάνουν πηδάει από την αγκαλιά δέκα μέτρα μακριά. Κι όμως από τότε που ο Κρόνος πέρασε στον Ζυγό, δηλαδή στο τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων τα πράγματα άλλαξαν.

Η γάτα μένει στην αγκαλιά ακόμα και νιαουρίζοντας ή αποφασίζει να αφήσει το σπίτι μένοντας έξω στο δρόμο με την ψυχή όμως στα χέρια που εγκατάλειψε. Με τον Κρόνο ανάδρομο στο τρίτο δεκαήμερο πρέπει να ενεργοποιηθεί η Πίστη σου στις σχέσεις που σε ενδιαφέρουν και δοκιμάζονται, ή σοβαρεύουν.

Άρα: Ή χωρίζεις και βρίσκεσαι σε ένα κόσμο πιθανοτήτων και δυνητικά απεριόριστης αγάπης, ή μένεις και υπερασπίζεσαι τη σχέση σου με μια σταγόνα αίμα για να στεριώσει."

Υ.Γ. 2: Αν κοιτάζεις πολύ τ' αστέρια, τότε είναι σίγουρο ότι θα σου βγεί κριθαράκι στο μάτι! Και "κάλλιο να σου βγει (σ)το μάτι παρά (σ)τ' όνομα"! ;)

Επιτυχία (μάλλον κυρίως για άντρες :) )

Κατόπιν -κλασσικής- γυναικείας απαίτησης, ειδού:




Αθάνατος Garfield! :) χαχαχαχαχα








Garfield Cartoon for Jun/05/2012

04/06/2012

"Είσαι ο καλύτερος μου φίλος"!

...αυτο ήταν το πρωινό μου ξύπνημα απο τον Στέλιο! Πόσο πιο χαρούμενο ξύπνημα να έχει ένας άνθρωπος;!;!;! :)))

Ημερολόγιο Οδοστρώματος (1)


Αφού σε προηγούμενο τοστ (2πλό τυρί-γαλοπούλα-μαγιονέζα / γιατί είμαστε και της υγιεινής δια(σ)τροφής) έμαθες φίλε οδηγέ πόσο πολύ μ’ αρέσει το αυτοκίνητο, αποφάσισα λοιπόν να μοιραστώ μαζί σου τις οδηγικές μου εμπειρίες! :)

Και ναι - Ω! ναι- πίστεψέ με, ούτε λίγες είναι ούτε ανιαρές :)

Φυσικά θα είναι καταλλήλως διανθισμένες γιατί το βλογάκιον τούτο «έχ’ ξεφύγιιι» ολίγον!

Πάμε το λοιπός να πιάκουμαι ένα-ένα τα συμβάντα και να δούμε που θα καταλήξουμε («στου χαντάκ’» :) ):

Προψές, λοιπόνε, έχω φύγει από το σπίτι με το παιδί για να το πάω «σκολείο». Φτάνω έξω από το κτίριο αλλά δεν έχει πουθενά θέση για να παρκάρω.
Ανάβω τ’ αλάρμ και κατεβαίνω μάνι-μάνι να βγάλω τον μικρό από την θέση του και να τον πάω στον παιδικό σταθμό.

Την ώρα που χτυπάω το κουδούνι και βλέπω την δασκάλα του να έρχεται, ΤΣΟΥΠ! ένα αυτοκίνητο από πίσω από το δικό μου. Μ’ έπιασε ένα μικρό άγχος – γιατί δεν θέλω να κάνω τους άλλους να περιμένουνε – αλλά λέω οκ, σε 10 δεύτερα θα είμαι στο αυτοκίνητο. Του κάνω και νόημα με το δάχτυλο (όχι το μεσαίο, ε? :) ) ότι «μισό λεπτάκι, έφτασα» ... κι εκείνη την ώρα κορνάαααρειειειει.......

Πλησιάζω στο αμάξι μου και ακολουθεί ο διάλογος:
(τύπος 55άρης, «βαρύς-κι-ασήκωτος» πουρνό-πουρνό)

Άφρικαν: «Γιατί κορνάρετε κύριε? Ένα λεπτάκι έκανα!» (με φανερά ενοχλημένο ύφος)
Βλάκας: «Δεν έχω ένα λεπτό να χαραμίσω για να πας το παιδί σου στο σχολείο!»
Άφρικαν: «Κι άλλα πράγματα δεν έχετε αλλά σας χάλασε το λεπτό!»

...και θριαμβευτικά αλλά αργά κι επειδικτικά, μπήκα στο αμάξι μου και προχώρησα όοοοοοοσο πιο αργά γινόταν (μην μου σβήσει και τ' αμάξι...γκουχ-γκουχ, αχεμ....ναι...)

:))))))))